Ovaj blog je nastao u želji da se odužim svojim kolegama, članovima mog ponosnog tima, koji se nalazi u Crnoj Gori i Srbiji, u prvim linijama gde predanim i mukotrpnim radom pokušavaju da na najbolji način usluže i usreće naše korisnike, uprkos svim izazovima i očekivanjima, kako od samih korisnika, tako i od menadžmenta kompanije.

Namenjen je kako prodavcima tako i liderima svih nivoa, onima koji žele da postanu lideri ili već to jesu, onima koji rade u našem timu ili bi želeli da postanu deo našeg tima, onima koji žele da napreduju kao i onima koji žele da se usavršavaju. Namenjen je ljudima u prvim linijama kao i ljudima koji rade podršku. U njemu ću pokušati da sa vama podelim svoje dugogodišnje iskustvo kako u prodaju tako i u liderstvu, svoja razmišljanja kako o prošlosti tako i o budućnosti, proverenim metodama kao i novim trendovima.

Hvala vam što me svojom energijom, predanošću i požrtvovanjem motivišete da uživam u poslu kojim se bavim. Hvala vam što ste me svojim pristupom naterali da krenem da pišem ovaj blog. Hvala vam što me pratite u stopu.

Ovom prilikom bih se zahvalio i svom HR partneru Predragu Zlatkoviću koji mi je pre tačno godinu dana dao ideju da krenem u pisanje bloga koji će biti namenjen kolegama iz prodaje.

Kako je od ideje do realizacije dug i trnovit put, u mom slučaju čitavih godinu dana, posebnu zahvalnost dugujem svojoj sestri Ani Milutinović koja mi je napravila ovaj blog i svečano mi ga uručila kao Novogodišnji poklon.

Kao i uvek završiću svoje izlaganje čuvenim pozdravom,

Živeo ritejl !